+ Michael, København: Først fantastisk sang. Sendte stikord til dig og tilbage fik vi den dejligste sang. Så bad jeg om et ekstra vers, fordi jeg havde gjemt noget. Så fik jeg bare det og endda uden beregning. FLOT FLOT service og sangen blev leveret før aftale. SUPER

+ Annette, Kalundborg: Rigtig god sang. Hurtig levering. Kan kun give de bedste anbefalinger ⭐️ ;⭐ᥧ 9;⭐ʊ 39;⭐A 039;⭐ 5039;

+ Pernille, Frederikss: Super dygtig, super hurtig, super sang, super service. Tak for en kanon sang, glæder mig til at synge den på søndag :-))

+ Linda Nielsen Langå : Super super god sang der er lige i øjet. Kanon service og mega hurtig respons og levering. Så nemt og bestille og fantastisk til og sætte ordene sammen. Tusind tak.

+ Mette Skræm, Aalborg: TILFØJELSE:Serv icen helt i top, hurtig respons OG ALLE PENGENE VÆRD

+ Mette Skræm, Aalborg: SÅ god sang til vores tvillingers konfirmation.

+ Jonas, Esbjerg.: rigtig fin sang, mange spurgte til forfatteren, så jeg tror du får flere bestillinger nu.

+ Janni fra Odense: Det nemt og enkelt at bestille sang her, og samtidig virklig høj og personlig service og sang.

+ Susane: Sangen er rigtig fin. Hurtig levering også med hensyn til rettelse, som var min fejl.

+ Jytte: Jeg har lige modtaget 5. sang fra dig, det er efterhånden blevet en tradition med en sang fra dig, til vores familie fester.

+ Ole, Birkerød: Sangen er helt perfekt. Du skal have stor tak for hjælpen. Det er rart at vide til en anden gang, at jeg har en dygtig sangforfatter, som jeg bare kan skrive til.

+ Svend Erik: Bestilte tre konfirmationssange, der blev leveret til aftalt tid. De var lige som ønsket. Drilske, kærlige og nemme at synge. Det vil ikke være sidste gang vi vil gøre brug af dig. Tak for godt arbejde.

+ Jette K: Den er helt igennem fantastisk, tårerne triller ned af kinderne af bare glæde, du har simpelthen fået alle de ting med som jeg ønskede 💖 hvor er det vildt 🤗 nu kan fredag bare komme an og den vandfaste mascara er fundet frem 😄

+ Irene Ubby Jerslev: Det var en rigtig god og sjov sang til min mands 50 årig i lørdags 😊 Han blev meget glad for den og gæsterne synes den var sjov. Tak Daniel

+ Rikke: God sang, hurtig levering, også med tilrettelser.

+ Merete: Tusind tak for sangen. Den er så fin! Vi er vildt imponerende over det du har fået ud af de par linjer - og så er det tilmed en melodi som alle 3 børn kender til hudløshed.+ Rikke

+ Camilla, Århus: Vi bestilte en sang til min mors bryllup d. 8/8-15! Den var virkelig god - rigtig sjov og personlig! d<en fik rigtig meget ros af gæsterne. Jeg kommer til at benytte mig af Daniel en anden gang ;)

+ Mette Løbner: Jeg var lidt skeptisk ved at sende penge til en fremmede, men skylder dig et stort tak, alt forløb som lovet og sangen var over alle forventninger.

+ Susanne Randers: En stor tak for en rigtig god og fantastisk sang til vores datters konfirmation. Daniel kan varmt anbefales som sangskriver til festsange. Han er bare dygtig.:-)

+ Anette, Jyllinge: Super fed sang, den er lige i øjet 😊, kunne ikke være mere taknemmelig..