+ Britta Olsen: Jeg bruger nu Daniel for anden gang og det er fordi jeg var virkeligt glad for den første sang han skrev. Han skal bruges hver gang jeg har brug for en sang .

+ Janne, Slagelse: Daniel er fantastisk til at sætte det det han får udleveret ned på vers. Det er anden gang han skriver 2 stk fantastiske sange til os. Vi glæder os bare til at synge dem for konfirmanden. Tak

+ Pernille,Freden sborg: En meget hurtig levering af en sang til et kobberbryllup med få rettelser grundet manglende info fra min side. Rigtig godt tilfreds. Vil helt klart henvende mig igen til næste begivenhed i familien eller vennekredsen.

+ Henriette Skagen: Fantastisk sang, med alt hvad jeg bad om skulle med.Mega hurtig service, sangen var færdig på få dage.Alt stress var derfor taget af mine skuldre. kan varmt anbefale Daniel til alle:-)

+ Michael, København: Først fantastisk sang. Sendte stikord til dig og tilbage fik vi den dejligste sang. Så bad jeg om et ekstra vers, fordi jeg havde gjemt noget. Så fik jeg bare det og endda uden beregning. FLOT FLOT service og sangen blev leveret før aftale. SUPER

+ Annette, Kalundborg: Rigtig god sang. Hurtig levering. Kan kun give de bedste anbefalinger ⭐️ ;⭐ᥧ 9;⭐ʊ 39;⭐A 039;⭐ 5039;

+ Pernille, Frederikss: Super dygtig, super hurtig, super sang, super service. Tak for en kanon sang, glæder mig til at synge den på søndag :-))

+ Linda Nielsen Langå : Super super god sang der er lige i øjet. Kanon service og mega hurtig respons og levering. Så nemt og bestille og fantastisk til og sætte ordene sammen. Tusind tak.

+ Mette Skræm, Aalborg: TILFØJELSE:Serv icen helt i top, hurtig respons OG ALLE PENGENE VÆRD

+ Mette Skræm, Aalborg: SÅ god sang til vores tvillingers konfirmation.

+ Jonas, Esbjerg.: rigtig fin sang, mange spurgte til forfatteren, så jeg tror du får flere bestillinger nu.

+ Janni fra Odense: Det nemt og enkelt at bestille sang her, og samtidig virklig høj og personlig service og sang.

+ Susane: Sangen er rigtig fin. Hurtig levering også med hensyn til rettelse, som var min fejl.

+ Jytte: Jeg har lige modtaget 5. sang fra dig, det er efterhånden blevet en tradition med en sang fra dig, til vores familie fester.

+ Ole, Birkerød: Sangen er helt perfekt. Du skal have stor tak for hjælpen. Det er rart at vide til en anden gang, at jeg har en dygtig sangforfatter, som jeg bare kan skrive til.

+ Svend Erik: Bestilte tre konfirmationssange, der blev leveret til aftalt tid. De var lige som ønsket. Drilske, kærlige og nemme at synge. Det vil ikke være sidste gang vi vil gøre brug af dig. Tak for godt arbejde.

+ Jette K: Den er helt igennem fantastisk, tårerne triller ned af kinderne af bare glæde, du har simpelthen fået alle de ting med som jeg ønskede 💖 hvor er det vildt 🤗 nu kan fredag bare komme an og den vandfaste mascara er fundet frem 😄

+ Irene Ubby Jerslev: Det var en rigtig god og sjov sang til min mands 50 årig i lørdags 😊 Han blev meget glad for den og gæsterne synes den var sjov. Tak Daniel

+ Rikke: God sang, hurtig levering, også med tilrettelser.

+ Merete: Tusind tak for sangen. Den er så fin! Vi er vildt imponerende over det du har fået ud af de par linjer - og så er det tilmed en melodi som alle 3 børn kender til hudløshed.+ Rikke

+ Camilla, Århus: Vi bestilte en sang til min mors bryllup d. 8/8-15! Den var virkelig god - rigtig sjov og personlig! d<en fik rigtig meget ros af gæsterne. Jeg kommer til at benytte mig af Daniel en anden gang ;)

+ Mette Løbner: Jeg var lidt skeptisk ved at sende penge til en fremmede, men skylder dig et stort tak, alt forløb som lovet og sangen var over alle forventninger.

+ Susanne Randers: En stor tak for en rigtig god og fantastisk sang til vores datters konfirmation. Daniel kan varmt anbefales som sangskriver til festsange. Han er bare dygtig.:-)

+ Anette, Jyllinge: Super fed sang, den er lige i øjet 😊, kunne ikke være mere taknemmelig..

+ Aabenraa: Jeg er meget tilfreds med sangen.Tove E.

+ Tina Sloth: Tak for en rigtig sjov og velskrevet sang. Du har en god humor.

+ Mette: Anbefales herfra.

+ Jette Keller: En helt igennem fantastisk sang, fyldt med fede facts og humør, vi glæder os såååå meget til den skal synges :-)

+ Lone Kjær: Vi er meget tilfredse, tusinde tak for hjælpen.

+ Lene,: En super fed sang, som alle kunne synge med på. :)

+ Bettina , Aarup: Super fed og mega brugbar sang du har fået lavet til min søn`s bryllup :-) Vender med garanti tilbage næste gang :-)

+ Elsebeth Petersen: Du er super god. Og vi vender klart tilbage når der skal bruges flere sange.

+ Liselotte Jensen: Hold nu kæft hvor er du go! STORT TAK

+ Camilla, Esbjerg: Jeg kan på det varmeste anbefale Daniel Grønaa. Tak for sangen.

+ Søren O.: Siger tak for en velskrevet sang, vil benytte dig igen ved lejlighed.

+ Julie, Fredensborg: Sangen er lige som jeg havde forstillet mig den skulle være, tak Daniel.

+ Trine, Randers: Tak, for en rigtig god sang, :-)

+ Henriette H.D ikast: sådan! seje sange :D

+ Janne Lund: Dette er 2. sang jeg har fået lavet og min mor har også benyttet dig, vi er meget tilfredse.

+ leif petersen: super sang alle kunne synge den og en god tekst

+ Anja Stenner : tak for en god sang.

+ Britta Nielsen, : Jeg sidder næsten og tuder, du har ramt så godt. Tusinde tak, Daniel.

+ Inga, Brørup: Meget flot sang, ros fra flere gæster, tak.

+ Hanne, Skive: Tusind tak for en super sang. ALLE kunne synge med.

+ ann pedersen: Tak for en rigtig flot sang. Du kan varmt anbefales, Jeg skriver igen om 1 år efter en ny sang.

+ Sonja fra Vejle:  Er meget tilfreds, tak

+ Susanne: Tak for hjælpen, du kan varmt anbefales.

+ Farmor Ruth, Holbæk: Det har du gjort rigtig godt, tak Daniel.

+ Lone: Tak for en rigtig flot sang